Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Etusivu Juttunurkka Kerhon toiminta Tulokset Kausi- ja voittopisteet SBL

Tervetuloa Tapiolan Trikin kotisivuille

Trikki pelaa bridgeä kahtena päivänä viikossa, pelimuotona yleensä parikilpalu, kuukauden 1. maaanantain peleissä IMP-laskenta, pelimaksu 5 euroa. Jos sinulta puuttuu partneri, kannattaa tiedustella Jarmo Rädyltä.
  • Maanantaisin klo 17 (vuoden ympäri, paitsi Hangon viikolla heinäkuun lopussa) Olarissa, Koronakatu 2 B-porras.
  • Perjantaisin (ei kesäaikana) päiväpelit klo 13-16 Bridge Areenalla, Hiomotie 10 Pitäjänmäellä.

MP-kilpailut

Trikki järjestää viikottaisten kerhopelien lisäksi vuosittain myös MP-kisoja, vuonna 2019 seuraavasti:
Mixed-parikilpailu 6.5.2019 Olarissa ja
ABC-parikilpailu 16.11.2019 Bridge Areenalla.
ABC-kilpailussa palkitaan avoimessa A-sarjassa pelaavien lisäksi paras B-pari (parin yhteenlasketut MP-pisteet yli 20, mutta eivät yli 80) ja paras C-pari (parin yhteenlasketut MP-pisteet korkeintaan 20). MP-pisteet lasketaan vuoden 2019 alun tilanteesta.

Kinkkukisa 16.12.2019 4-kertaisin voittopistein Olarissa.

Ks. ajankohtainen pelikalenteri SBL:n sivuilta.


Ajankohtaista

Espoon työväenopistossa alkaa vuoden alussa kaksi bridge-kurssia: peliin perehdyttävä tai vain vähän pelanneille tarkoitettu peruskurssi alkaen 22.1.2019 ja jonkun verran pelanneille tarkoitettu jatkokurssi alkaen 6.2.2019. Ilmoittaudu vaikka heti kursseille ja katso lisätietoa seuraavien linkkien kautta: peruskurssi ja jatkokurssi.
Vetäjänä on tähän mennessä jo useilla kursseilla menestyksellä opettanut Heikki Lehtonen. Lisätietoa kursseista Heikiltä puhelimitse numerosta: 044 045 5500 tai sähköpostitse: hopo@saunalahti.fi.

Maanantaisten kerhopeliemme pelipaikka on vaihtunut v. 2019 alussa! Pelaame edelleen viime vuonna käyttämässämme talossa, mutta sisäänkäynti on A-portaasta katsottuna talon vastakkaisella puolella olevan B-portaan kautta 2. kerrokseeen. Portaassa on hissi. Osoite on Espoon Olarissa Koronakatu 2 B-porras ja aloitamme klo 17. Tervetuloa!

Jatkamme perjantaisia päiväpelejämme Bridge Areenalla joka perjantai alkaen klo 13. Tervetuloa pelaamaan!