Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Etusivu Juttunurkka Kerhon toiminta Tulokset Kausi- ja voittopisteet SBL

Tervetuloa Tapiolan Trikin kotisivuille

Trikki pelaa bridgeä kahtena päivänä viikossa, pelimuotona yleensä parikilpalu, kuukauden 1. maaanantain peleissä IMP-laskenta, pelimaksu 5 euroa. Jos sinulta puuttuu partneri, kannattaa tiedustella Jarmo Rädyltä.
  • Maanantaisin klo 17 vuoden ympäri Olarissa, Koronakatu 2 B-porras.
  • Perjantaisin (ei kesäaikana) päiväpelit klo 13-16 Bridge Areenalla, Hiomotie 10 Pitäjänmäellä.

MP-kilpailut

Trikki järjestää viikottaisten kerhopelien lisäksi vuosittain myös MP-kisoja, vuonna 2020 seuraavasti:
Mixed-parikilpailu 4.5.2020 peruttu ja
ABC-parikilpailu 14.11.2020 klo 11 Bridge Areenalla Pitäjänmäellä, osoitteessa Hiomotie 10.
ABC-kilpailussa palkitaan avoimessa A-sarjassa pelaavien lisäksi paras B-pari (parin yhteenlasketut MP-pisteet yli 20, mutta eivät yli 80) ja paras C-pari (parin yhteenlasketut MP-pisteet korkeintaan 20). MP-pisteet lasketaan vuoden 2020 alun tilanteesta.

Kinkkukilpailu 4-kertaisin voittopistein pelataan 21.12.2020 klo 17 Olarin pelipaikassa.

Ks. ajankohtainen pelikalenteri SBL:n sivuilta.

Ajankohtaista

Tapiolan Trikki käynnisti virusepidemiasta johtuneen tauon jälkeen kerhopelit maanantaina 8.6.2020 Olarin pelipaikassa Koronakatu 2:ssa. Olarissa pelaamme läpi kesän, mutta Bridge Areenan perjantaiset päiväpelit ovat kesätauolla elokuun loppuun asti. Bongaa Paula Nurmen näppäämiä kuvia koronabridgestämme.

Olarin pelitiloja on muokattu hieman uuteen järjestykseen, jotta etäisyydet kanssapelaajiin saadaan suositusten mukaisiksi. Pelitilassa on käytettävissä käsihuuhdetta ja kaikkien pelaajien edellytetään pesevän kätensä huolellisesti ennen peliä ja tarpeen mukaan pelien aikana ja niiden jälkeenkin. Kasvomaskeja tai muita suojaimia ei sen sijaan edellytetä. Pelitilassa on rajoitettu määrä pelipaikkoja, jotka täytetään siinä järjestyksessä, kun pelaajat tulevat pelipaikalle. Ennakkoilmoittautumista peliin osallistumiseksi ei tarvita.

Jokaisen pelaajan odotetaan harkitsevan tarkkaan omasta näkökulmastaan, milloin on oikea aika osallistua peleihin. Jos olet sairas, olet karanteenissa virustartuntaepäilyn takia tai katsot peleihin osallistumisen liian riskialttiiksi, jää kotiin.

Kahvitarjoilua on ollut kerhon toimesta heinäkuun alusta lähtien.

Tervetuloa terveenä pelaamaan!