Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Etusivu Juttunurkka Kerhon toiminta Tulokset Kausi- ja voittopisteet SBL

Covid19-virus pisti koko Bridge-maailman polvilleen - Tapiolan Trikki ponnisti jaloilleen kesäkuun 2020 alussa.


Monella oli halu päästä kokemaan ´kunnon bridgeä' pelipöytien ääressä, kun erilaisten rajoitusten takia ainoa mahdollisuus pelata oli ollut tarjolla vain netissä yli kahden kuukauden ajan.

Tapiolan Trikki päätti aloittaa pelit heti kesäkuussa 2020, kun siihen avautui mahdollisuus. Tietysti kaikki turvaedellytykset virustartunnan torjumiseksi pyrittiin ottamaan huomioon. Pöytävälejä ja -kokoja kasvatettiin. Aikaisemmin käytössä olleista pelipöydistä koottiin uusia pelipöytiä yhdistämällä kaksi pelipöytää yhteen, millä taattiin tarvittavat etäisyydet muihin pelaajiin. Jokaiseen pelipöytään hankittiin käsidesiä ja ohjeistettiin THL:n turvavaatimuksista. Tärkeintä oli korostaa jokaisen pelaajan vastuuta hygieniasta ja tarpeesta pidättäytyä tulemasta pelipaikalle, jos tunsi oireita hengitystietulehduksista tai oli epäilystä tulleensa altistuneeksi koronatartunnalle.

Peleille oli heti tilausta ja monet kokivat suurta helpotusta päästessään pitkästä aikaa taas 'tosi toimiin'. Paula Nurmi näppäili yhtenä heinäkuun peli-iltana tilannekuvia 'koronabridgen' peleistä.

   
Kannattaisikohan... Peli käyntiin. - Kaipa minäkin otan kortit käteen, vaikka muilla taitaa olla hyvät kädet jo melkein valmiiksi tutkittuina.
   
Tarjoaminen Tarjoussarja on lähdössä kunnolla liikkeelle, kunhan kaikki kortit saadaan ojennukseen.
   
Count tallessa? En ole ollenkaan varma, miten naapistaisin pelin kotiin.
   
Kotipeli Nyt on paras vain napsia omalle puolelle kuuluvat tikit, että pääsee välillä haukkaamaan happea ihan ulkoilmassa.
   
Tilaa on Pelitilassa kyllä happi riittää ja etäisyyttä muihin pelaajiin on riittävästi.
   
Uskoisinko? Vastustajilla on aina ketunhäntä kainalossa. Pitäisikö tässä tilanteessa uskoa, että vastustaja ei yritä vedättää?
   
Otanko? Kylläpä pelinviejä pisti taas puntariin - otanko vai laistanko?
   
Tuppisuu Suuni on suljettu - en aivasta, enkä paljasta sanallakaan - olipa tilanne mikä tahansa.
   
Pelataanpa Ollako vai eikö olla? - No, pelaa joka tapauksessa. Olisi aika päästä vähän jaloittelemaan ennen seuraavaa vaihtoa.
   
Peli-ilo Hauskaa ja helppoahan tämä pelaaminen on, kun on hyvät kortit ja pelikaverit - partnerista puhumattakaan.


Pelipaikkamme Espoon Olarissa on sattumoisin Koronakadulla, tarkemmin Koronakatu 2 B-portaan toisessa kerroksessa!