Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Etusivu Juttunurkka Kerhon toiminta Tulokset Kausi- ja voittopisteet SBL

Tervetuloa Tapiolan Trikin kotisivuille

Trikki pelaa bridgeä kahtena päivänä viikossa, pelimuotona yleensä parikilpalu, kuukauden 1. maaanantain peleissä IMP-laskenta, pelimaksu 5 euroa. Jos sinulta puuttuu partneri, kannattaa tiedustella Jarmo Rädyltä.
  • Maanantaisin klo 17 vuoden ympäri Olarissa, Koronakatu 2 B-porras.
  • Perjantaisin (ei kesäaikana) päiväpelit klo 13-16 Bridge Areenalla, Hiomotie 10 Pitäjänmäellä.

MP-kilpailut

Trikki järjestää viikottaisten kerhopelien lisäksi vuosittain myös MP-kisoja. Vuoden 2021 kilpailut ovat tosin epävarmoja koronan takia. Tavoitteenamme on järjestää seuraavat kilpailut:
Mixed-parikilpailu 10.5.2021 on peruttu,
ABC-parikilpailu 6.11.2021 päästiin onneksi pelaamaan.

ABC-kilpailussa palkitaan avoimessa A-sarjassa pelaavien lisäksi paras B-pari (parin yhteenlasketut MP-pisteet yli 20, mutta eivät yli 80) ja paras C-pari (parin yhteenlasketut MP-pisteet korkeintaan 20). MP-pisteet lasketaan vuoden 2021 alun tilanteesta.

MP-klipailujen lisäksi Tapiolan Trikki järjestää avoimen Kinkkukilpailun 4-kertaisin voittopistein maanantaina 20.12.2021 klo 17 Tapiolan Trikin Olarin pelitiloissa, Koronakatu 2.

Ks. ajankohtainen pelikalenteri SBL:n sivuilta.

Ajankohtaista

Tapiolan Trikki pelaa kerhopelejä Olarin pelipaikasssa ja perjantaisin päiväpelejä Bridge Areenalla. Poikkeuksena on kuitenkin itsenäisyyspäivä ma 6.12.2021, jolloin emme pelaa.

Tervetuloa terveenä pelaamaan!

Olarin pelitilat on muokattu siten, että etäisyydet kanssapelaajiin saadaan suositusten mukaisiksi. Pelitilassa on käytettävissä käsihuuhdetta ja kaikkien pelaajien edellytetään pesevän kätensä huolellisesti ennen peliä ja tarpeen mukaan pelien aikana ja niiden jälkeenkin. Kasvomaskien käytössä noudatamme viranomaisten terveysturvallisuudesta antamia ohjeita ja määräyksiä. Pelitilassa on rajoitettu määrä pelipaikkoja, jotka täytetään siinä järjestyksessä, kun pelaajat tulevat pelipaikalle. Ennakkoilmoittautumista peliin osallistumiseksi ei tarvita.

Jos olet sairas, olet karanteenissa virustartuntaepäilyn takia tai katsot peleihin osallistumisen liian riskialttiiksi, jää kotiin.