Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Etusivu Juttuja Hallinto Tulokset Kausipisteet SBL

Tapiolan Trikin viikoittaiset pelit
Tapiolan Trikki pelaa bridgeä kahtena päivänä viikossa:
  • maanantaisin iltapelit kello 17 ympäri vuoden HyTe ry:n tiloissa Tapiolassa, Kauppamiehentie 6, 2. kerros, kokoustila Sali (sisäänkäynti Kauppa­miehen­tien puolelta);
    maanantaina 15.7.2024 ei ole pelejä Hangon bridgeviikon takia
  • perjantaisin päiväpelit kello 13 syyskuun alusta toukokuun loppuun (eli ei kesäkuukausina) Bridge Areenalla, Hiomotie 10, Pitäjänmäki, Helsinki. .
Pelimuotona on yleensä parikilpailu, mutta kuukauden 1. maanantain peleissä IMP-laskenta. Kilpailumaksu on 5 euroa.

Muut kilpailut
Trikki järjestää vuosittain myös MP-kisoja: mixed-parikilpailu erikseen ilmoitettavana päivänä normaalin peli-illan tilalla ja ABC-parikilpailu erikseen ilmoitettavana lauantaina Bridge Areenalla. (ABC-kilpailussa palkitaan avoimessa A-sarjassa pelaavien lisäksi paras B-pari (parin yhteenlasketut MP-pisteet yli 10, mutta eivät yli 80) ja paras C-pari (parin yhteenlasketut MP-pisteet korkeintaan 10). MP-pisteet lasketaan vuoden alun tilanteesta, joka selviää SBL:n sivuston osasta Mestaripisteet.)

MP-kilpailujen lisäksi Tapiolan Trikki järjestää joulukuussa perinteisen kinkkukilpailun korotetuin voittopistein (normaalin peli-illan tilalla); korotettu kilpailumaksu (suuruus ilmoitetaan myöhemmin).

SBL:n sivuston osiossa Kilpailut on tiedot tulevista MP- yms. kilpailuista ja niihin ilmoittautumisesta. Tapiolan Trikin osalta suunnitelmissa vuodeksi 2024 ovat MP-mixed 26.8.2024, MP-ABC 2.11.2024 ja kinkkukisa 16.12.2024.

Kursseja
Espoon työväenopistossa on järjestetty bridgekursseja. Syksyllä 2024 järjestetään bridgen peruskurssi, osa 1, kurssitunnus E241754, torstaisin klo 18.00-20.30 aikana 5.9.-28.11. (12 kertaa). Kurssille voi jo ilmoittautua ilmonet.fi:ssä. Kurssipaikka on Tapiolan keskustassa: Omnia, Itätuulenpiha 1.
Kurssien vetäjänä on kokenut bridgen pelaaja, Tapiolan Trikin Memmu Viitasalo.

Yhteystiedot
  • Merja "Memmu" Viitasalo, puheenjohtaja, memmu.viitasalo@iki.fi
  • Jukka K. Korpela, hallituksen jäsen, verkkosivujen ylläpito, jukkakk@gmail.com
  • Jos sinulla ei ole partneria ja haluaisit tulla pelaamaan, ota yhteyttä Jarmo Rätyyn, jarmo.raty@iki.fi, 050 549 5007.