Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Etusivu Juttunurkka Kerhon toiminta Tulokset Kausi- ja voittopisteet SBL

Opastus Espoon Olarissa sijaitsevalle pelipaikalle

Osoite: Koronakatu 2 Tapiolasta muutama kilometri länteen. Liiketalo Kuitinmäentien ja Friisinkalliontien kulmauksessa, lähellä Olarin Prismaa, Kuitinmäentien vastakkaisella puolella on Länsikeskus, jossa toimii mm. Tokmanni.
Sisäänkäynti tontille johtavan kulkureitin vieressä olevan A-portaan ohittaen talon vastakkaiselle puolella olevan B-portaan kautta. Portaassa on hissi.Tarkennettu karttanäkymä, jossa myös bussipysäkit näkyvissä.


Henkilöautolla pelipaikallle ajetaan Friisinkalliontien kautta, jolta käännytään Kuitinkadulle ja seuraavasta risteyksestä oikealle Koronakadulle. Pihassa on hyvin pysäköintilaa pelien ajaksi.

Julkisen liikenteen käyttö on vuoden 2018 alussa tulleiden reittimuutosten takia hieman "kintaalla". Pääsuuntaus näyttää olevan, että idästä kannattaa tulla metrolla Matinkylään, josta linjat 531, 531B, 532 ja 533 ruokkivat Olarin suuntaan Päiväntaitteen ja Meteorinsillan (eli Länsiväylän ja Kuitinmäentien ylittävien teiden jälkeisille) pysäkeille, joilta on n. 5 minuutin kävelymatka pelipaikalle. Isosta Omenasta näille linjoille pääsee laitureilta 21 ja 22, jotka ovat metron uloskäynnistä tultaessa heti kadun (Matinkyläntie) vastakkaisella puolella. Matinkylän metroasemalta pääsee nyös ilman bussia kävelemällä n. 15 minuutissa pelipaikalle. Nopein yhteys on Ison Omenan länsipuolelta Tynnyripuiston kautta kulkevaa polkua pitkin, Länsiväylän alittavan tunnelin kautta suoraan eteenpäin, jolloin edessä olevan Kuitinmäentien takana pelipaikka jo näkyykin vasemmalla puolella.

Lännen suunnasta julkinen liikenne suosii Matinkylän metroasemaa, josta pääsee em. keinoin pelipaikalle. Espoon sisäinen linja 124 tuo Kivenlahdesta Länsikeskuksen kohdalla, Kuitinmäentien varressa olevalle pysäkille, josta kadun vastakkaisella puolella olevalle pelipaikalle on lyhyt kävelymatka. Esponlahdesta kiemurtelee Puolarmetsän kautta myös linja 125 Kuitinmäkeen, josta on lyhyt kävelymatka pelipaikalle tai jos vaihtopysäkille osuu joku linjoista 531, 531B, 532 tai 533, niin matkaa voi jouduttaa kulkemalla pari pysäkinväliä näillä linjoilla.

Espoon sisäisellä bussiyhteydellä pääsee idästä (Tapiolan suunnasta) linjan 124 bussilla Kuitinmäentiellä lähellä pelipaikkaa olevalle pysäkille. Jos metrolla jää Niittykummussa pois, niin vaihto tähän bussiin tuo myös hyvin pelipaikalle (vaihtopysäkki on ohi menevän kadun, Merituulentien, vastakkaisella puolella). Tämä on monessa tapauksessa nopeampi yhteys pelipaikalle kuin ajaminen Matinkylään asti metrolla!

Pohjoisen suunnasta tulevien kannattanee tarkastella metrolle ohjaavien linjojen käyttöä ja linjojen 531 (Jorvista), 532 (Leppävaarasta), 533(Järvenperältä) yhdistämistä reittisuunnitelmaan.

HSL:n reittiopas.

Sisänäkymä pelitilasta


Ulkonäkymä pelitilasta