Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Tapiolan Trikki
Etusivu Juttunurkka Kerhon toiminta Tulokset Kausi- ja voittopisteet SBL

Opastus Espoon Olarissa sijaitsevalle pelipaikalle

Osoite: Koronakatu 2 Tapiolasta muutama kilometri länteen. Liiketalo Kuitinmäentien ja Friisinkalliontien kulmauksessa, lähellä Olarin Prismaa, Kuitinmäentien vastakkaisella puolella on Länsikeskus, jossa toimii mm. Tokmanni.
Sisäänkäynti tontille johtavan kulkureitin vieressä olevan A-portaan ohittaen talon vastakkaiselle puolella olevan B-portaan kautta. Portaassa on hissi.Tarkennettu karttanäkymä, jossa myös bussipysäkit näkyvissä.


Henkilöautolla pelipaikallle ajetaan Friisinkalliontien kautta, jolta käännytään Kuitinkadulle ja seuraavasta risteyksestä oikealle Koronakadulle. Pihassa on hyvin pysäköintilaa pelien ajaksi.

Idästä (Helsingin suunnasta) tulevilla on paras yhteys vaihtaa metrolta Tapiolassa tai Nittykummussa bussiin 124, jolla on pysäkki aivan pelipaikan kohdalla. Toinen vaihtoehto on ajaa metrolla Matinkylään, josta linjat 531, 531B, 532 ja 533 ruokkivat Olarin suuntaan Päiväntaitteen ja Meteorinsillan (eli Länsiväylän ja Kuitinmäentien ylittävien teiden jälkeisille) pysäkeille, joilta on n. 5 minuutin kävelymatka pelipaikalle. Isosta Omenasta näille linjoille pääsee laitureilta 21 ja 22, jotka ovat metron uloskäynnistä tultaessa heti kadun (Matinkyläntie) vastakkaisella puolella. Matinkylän metroasemalta pääsee nyös ilman bussia kävelemällä n. 15 minuutissa pelipaikalle. Nopein yhteys on Ison Omenan länsipuolelta Tynnyripuiston kautta kulkevaa polkua pitkin, Länsiväylän alittavan tunnelin kautta suoraan eteenpäin, jolloin edessä olevan Kuitinmäentien takana pelipaikka jo näkyykin vasemmalla puolella.

Espoon länsisuunnasta kiemurtelee suoran linjan 124 lisäksi Esponlahdesta Puolarmetsän kautta myös linja 125 Kuitinmäkeen, josta on lyhyt kävelymatka pelipaikalle tai jos vaihtopysäkille osuu joku linjoista 531, 531B, 532 tai 533, niin matkaa voi jouduttaa kulkemalla pari pysäkinväliä näillä linjoilla.

Pohjoisen suunnasta tulevien kannattanee tarkastella metrolle ohjaavien linjojen käyttöä ja linjojen 531 (Jorvista), 532 (Leppävaarasta), 533 (Järvenperältä) yhdistämistä reittisuunnitelmaan. Yksi vaihtoehtoehto on myös käyttää linjaa 543, joka ohittaa Espoon keskukesta Kilon liittymästä Kokinkylän kautta ihan pelipaikkamme Friisinkalliontien pysäkin kohdalla (lähellä Tiistinniiityn koulua).

HSL:n reittiopas.

Sisänäkymä pelitilasta


Ulkonäkymä pelitilasta